Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, yurt ve sayrılarevi gibi şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline sargılı olarak değçalışmamektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin kapısının hariçya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma doğru açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını katkısızlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yangın kapısı usturuplu erdemli kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Demetevler mahallesinde bulunan medarımaişetletmeme İtfaaiye müfredatına akla yatkın şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page